TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI KARTEPE İLÇE TURNUVASI

TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASINDA OKULUMUZ KÜRE OYUNUNDA İLÇE 1.LİĞİ, PENTAGO VE MANGALA OYUNLARINDA İLÇE 3.LÜĞÜ KAZANARAK HEPİMİZİ GURULANDIRDI.

17.04.2024 595

16.04.2024 tarihinde yapılan TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASI'nda beş farklı alanda yarışan öğrencilerimiz okulumuza başarılarla döndüler. 2-B sınıfı öğrencilerinden Yusuf Akın Anaç ''Küre'' oyununda Kartepe İlçe 1.si olarak hepimizi gururlandırdı. 4-A sınıfı öğrencilerinden Emir Taha Yalçın ''Mangala'' oyununda ilçe 3. olurken 4-C sınıfı öğrencilerinden İbrahim Talha Aydemir de ''Pentago'' oyununda ilçe 3.sü olarak başarılarımıza başarı eklediler. Sene başından beri öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan, özverili çalışmaları sonucunda bu başarılardaki katkısından dolayı öğretmenimiz Ayhan Sağlam'a da çok teşekkür eder turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Hasanpaşa İlkokulu Okul idaresi ve Öğretmenleri

17-04-202417-04-202417-04-2024