MERHABA TATİL | TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ

MERHABA TATİL | TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ

2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. Öğrencilerimiz, eğitim öğretim yılının yorgunluğunu yaz tatilinde atacak.

17.06.2022 405

Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleri hedefiyle çıktığımız yolculuğumuzun bir yılı daha tamamlandı. Çocuklarımızın yaz tatilini eğlenerek, dinlenerek, enerji depolayarak fakat aynı zamanda da gelişimlerini destekleyecek şekilde geçirmeleri oldukça önemlidir. Tatil eğlenmek, dinlenmek, rahatlamak, aile ve arkadaşlarla daha bol ve keyifli zaman geçirmektir. Tatil boyunca yapılacak keyifli akademik çalışmalar çocuklarımızın yıl boyunca öğrendikleri bilgileri tatilde de kullanmaya devam etmelerini sağlayacak ve pekiştireç görevi görecektir. Birlikte doğada, açık havada vakit geçirmek, kültürel geziler yapmak çocuklarımızın gelişimini destekler. Çocuklarımızın yaş düzeyine uygun oyunlar oynayarak arkadaşları ve aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmesi yaz tatilini verimli geçirilmesine katkı sağlar.

MEB'in çalışma takvimine göre, 2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül 2022'de başlayacak ve 16 Haziran 2023'te sona erecek.