Hasanpaşa İlkokulu

Vizyon: Geleceğe yön verecek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Hasanpaşa İlkokulu Aile olarak; bilgi çağının gerektirdiği öğretim yöntemleriyle bireysel farklılıkların önemsendiği ortamlarda öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ülkesine değer katan, mutlu, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi yetkin bireyler yetiştiriyoruz.

Başarılar: Okulumuzun her kategoride dereceleri vardır.

Saatler: 9.00-14.40
Isınma: Dogalgaz
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim vardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda satranç ve masa tenisi kursları başta olmak üzere;zeka oyunları, halk oyunları, futbol, voleybol ve çocuk oyunları şenlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda ‘Yıllık Sosyal Faaliyet Takvimi’ hazırlanır ve bu takvim velilerimizle paylaşılır. Bu takvim kapsamında yapılan etkinlikler şunlardır: • Belirli gün ve haftalara yönelik etkinlikler • Müze ziyaretleri • Eğitici mekân gezileri (bilim merkezleri, fabrika, cam, akvaryum, arıtma tesisi vb.) • Tarihi ve kültürel mekân gezileri • Salon programları (sinema-tiyatro, münazara, şiir, seminer, söyleşi, yarışma vb.) • Okul içi etkinlikler ve sergiler (ünitelere göre beslenme, fen doğa, pano çalışmaları vb.) • Spor-sanat etkinlikleri (okul içi ve dışı turnuvalar, yarışmalar, sergiler vb.) • Bilim-Kültür sanat yılsonu bahar şenliği (kermes, spor, görsel sanatlar, müzik, bilim vb.) • Resim yarışmaları • Akıl oyunları turnuvaları (Mangala, Satranç, Quridor vb. turnuvalar)
Proje Çalışmaları: Ulusal ve uluslararası projelerde yer almayı gelenek haline getirmiş bir okul kültürümüz vardır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okululumuz 2021 yılında eTwinning Avrupa Kalite Etiketi almıştır.
Diğer Hususlar: Okul Aile Birliği, veliler, belediye ve mahalle sakinleri ile iyi diyaloglar kurulup her türlü faaliyette birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürütülmektedir.

Telefon - 02623712052

Belgegeçer - (262) 371 2052

WEB - https://kartepehasanpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Uzunçiftlik Mah. Hasanpaşa Cad. No50/2 Kartepe/KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Uzunçiftlik Mah.Hasanpaşa Cad. No:50 Kartepe İlçesinde bulunmaktadır.

Adres - Uzunçiftlik Mah. Hasanpaşa Cad. No50/2 Kartepe/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuzun önünden şehir merkezine 10 dakikada dolmuş geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 13 kilometre uzaklıktadır.Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.